lissette's picture

Gamificación y Patrimonio Cultura

El passat divendres 4 d'octubre al Parc de Recerca UAB, l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC), El departament de Prehistòria de la UAB i l'Ajuntament de Banyoles han participat en el Brunch d'Innovació de Gamificació i Patrimoni per donar a conèixer el cas d'ús del desenvolupament de la recreació virtual del Jaciment de La Draga.

lissette's picture

Eduteams visita la Makers Faire de Barcelona 2019

El Domingo se presentó en la Makers Faire de Barcelona 2019 la herramienta Eduteams desarrollada en el IIIA-CSIC. 

lissette's picture

Creativitat i innovació a l’aula d’FP

Com part de l'educació, la formació professional també requereix de cambis per incorporar metodologies innovadores i creatives a l'aula.

lissette's picture

From "Music Learning Project" to "Smart Education"

A system for a combined Machine and Human feedback for learning music was the ultimate objective of the IIIA-CSIC’s coordinated European project PRAISE. From this point, the IIIA-CSIC has been consolidating an R&D line aimed at providing AI Algorithms and Systems for a Smart Education.

lissette's picture

L'IIIA participa a la VI Jornada del Cercle de Directors TIC

El Cercle de Directors TIC va reunir els Directors TICs al voltat de la presentació de les seves experiències amb intel·ligència artificial en camps com la salut, chatbots, educació o la indústria. En Carles Sierra, Vice Director de l'IIIA-CSIC, va encoratjar als membres del Cercle de Directors TIC a esdevenir un lobby per a aconseguir que Barcelona sigui el HUB d’intel·ligència artificial d’Europa i va exposar tres exemples d’aplicació d’IA: CityBeats, EduTeams i uHelp

 

admin's picture

PhD degree awarded to Javier Morales on February 2, 2016

PhD degree awarded to Javier Morales on February 2, 2016 for the thesis entitled "On-line norm synthesis for open multi-agent systems"